Din 1990, magazinul de anvelope funcționează în Alba Iulia, Calea Moților nr.92. Misiunea noastră este să vă facem o ofertă complexă pentru anvelope de vară, de iarnă sau all season.
În timpul vizitei dvs. online, nu ezitați să vă faceți timp să navigați într-o listă completă online a tuturor mărcilor de anvelope disponibile. La magazinul de anvelope, dorim ca clienții noștri să știe că se pot baza pe noi pentru informații complete și corecte. MG ALBA TIRES dispune de un personal cu mai mult de 25 de ani de experiență.

Puteți naviga prin toate categoriile ca să căutați anvelopa perfectă. Puteți alege din mărci de anvelope de vârf sau de buget. Vă putem sprijini cu montaj, reparații jante, servicii de echilibrare. Menținem una dintre cele mai competitive selecții de anvelope și servicii de calitate. Fie că locuiți în Alba Iulia sau în altă zonă înconjurătoare, vă putem ajuta cu nevoile dvs. de anvelope și de reparații auto. Simțiți-vă liber să vă opriți și să ne vizitați pentru a începe să primiți anvelope de calitate de la un magazin în care puteți avea încredere.

ANVELOPE ALBATIRES ALBA IULIA